Markalar

     
 Pompa ve enjektörler için yedek parça üreten İtalya'da yerleşik R.A.S.E.D. S.P. A. Firmasının markasıdır. Özellikle servis süreçlerinde ve stok yönetiminde avantaj sağlayan, yüksek kaliteli takım conta ve kitleri ile öne çıkmaktadır.  Romanya'da kurulu fabrika, DPA pompa ve DPA pompa aksamları üretmektedir. Bazı motor üreticilerinin Orijinal Ekipman tedarikçisi olan Mefin, DPA Rotor ile ilgili Global pazarın lideri konumundadır.
 İzmir'de yerleşik bulunan Firma, Perkins, Cummins, Delphi gibi markaların orijinal Yakıt besleme- (transfer) pompası üreticisidir.  Konusunda Pazar lideri olan marka, aynı zamanda DAF kamyonlarında kullanılan dişli transfer pompaları da orijinal  ekipman olarak üretmektedir.  Otomotiv yan sanayi fabrikalarının dizel yakıt sistemleri ile ilgili ürünlerini kendi kriterleri ile seçen Teknik Dizel, bu ürünler için "Tech-Power"  markasını yaratmıştır. Teknik Dizel kriterleri, Teknik Dizel deneyimi yanı sıra kalite, güven ve ekonomi  üzerine tesis edilmiştir
 Kardeş kuruluşumuz AGE'ye ait bu marka altında yüksek kaliteli VE pompa Rotorları, P, MW pompa elemanları yer almaktadır.  En başarılı alternatif enjektör memesi üreticilerinden biridir. Özellikle yeni nesil dizel sistemlerini için ürettikleri enjektör memeleri ile önemli başarı elde etmiştir. 2013 yılında Bosch Piezo enjektörler için enjektör memeleri ile pazarda yer alması beklenmektedir.
 Yüksek kaliteli enjektör memeleri ile tanınan bir İtalyan üreticidir.  Ürün programını, değişen ihtiyaçlara bağlı olarak güncelleyen firma ürünleri 2012 yılında Teknik Dizel portföyüne alınmıştır.  Sadece sıra tipi pompa valfleri üreten ve konusunda uzman bir İtalyan firmasıdır.
 Yakıt besleme ( transfer ) pompaları alanında  Avrupa kökenli yüksek kaliteli ürünlerin  toplandığı bir Teknik Dizel markasıdır.  Genellikle tarımsal sulamada kullanılan dizel motorları için yakıt pompası, yakıt pompa elemanı ve valfi üreticisi.
 Stop solenoidi ve DPC-N avans solenoidi üretimine adanmış, sadece bu alanda ileri derecede uzmanlaşmış İtalyan firmasıdır.  Dizel motor üreticisi olan Cummins ile ilgili Teknik Dizel ürünleri, Cummins dizaynı ve üretimi  "Celect " sistemi için alternatif kalemler ile sınırlıdır.
 Benzin Enjektör Bakım ürünleri ve Servis ekipmanları ile ünlüdür. Aynı zamanda teknolojik temizlik kimyasalları konusunda çok başarılıdır.  Seçilmiş DPA ve VE tipi yıldız pompa parçalarından oluşan ürün programını, yüksek kalite duyarlılığı ile üreten İzmir'de yerleşik deneyimli bir firmanın markasıdır. Common Rail Enjektörlerinin montajı ve kalibrasyonunu kolaylaştıran takımları ile de beğeni kazanmıştır.
 Global sektörün en önemli Otomotiv Sistem Tedarikçilerinden biridir.  Firmanın sadece dizel yakıt sistemleri ile ilgili ürünleri Teknik Dizel programında yer almaktadır.  Özellikle Güney Kore dizel araçlarının  Common Rail öncesi sistemleri için komponent üreten, bölgenin lider markalarından biridir.
 Programında Common-Rail ve Ünite Enjektörler için Enjektör memeleri de bulunan İtalyan Üretici.